Gjestebok

Skriv innlegg

Her kan du lese gjesteboka, nyeste innlegg står øverst.

amalie

::  18/10-2008 17:30   Ingen hjemmeside

hei guffi fin hjemmesi du hi. hilsen amalie

Jan Strømman

::  4/2-2007 10:03   Besøk hjemmesida

Hei karra!
Må sei æ e imponert over det di ha fått te her, en kjæmpejobb! De herre vart verkelig flott! Æ håpe di får det styggtravelt me tura framover sesongen. Sjer æ dokk framme kysten så kjæm æ ombord å hælse på! Løkka te me rederiet!

julie

::  26/6-2006 01:10   Ingen hjemmeside

heisann hoppsann!!
va innom sia en snåptur å villa bare sei hei... vess dåkk ska ut me "flatanger" te hælga så står vi parat te å bli me vi. :)

ingermarie

::  12/2-2006 15:49   Ingen hjemmeside

Hei flatringa!
Jammen e dåkk tøff. Ja, æ tænke no på vere me deinn lisje sausnebbe "Juvikingen". Husi gått på turan Namsos - Salsbruket. Ja d va ei ti....

Hjemmesia e kjæmpefin me my fine bilda. Fortsætt sånn, å ha fine tura videre...

mvh ingermarie

Håvard Haarstadstrand

::  14/11-2005 14:27   Ingen hjemmeside

Hei, gratulerer med fin webside, et skikkelig gjennomtenkt opplegg, flotte båter og dyktige eiere. Ønsker dere lykke til i åra som kjæm !

Hallvard Aakervik

::  11/7-2005 23:04   Ingen hjemmeside

Det var med store øyne jeg så Juvikingen komme fram bak "Grautvikodden" i retning Namsos lørdagen for litt over en uke siden. Vi hadde akkurat satt ut båten vår da vi hørte en motordur som indikerte at dette var ingen fritidsbåt som kom kjørende. Og overraskelsen var stor da jeg så det var selveste Juvikingen.

Jeg bor på Langhus, 15 km syd for Oslo men er fra Namsos. Jeg flyttet fra Namsos i 1985 og plutselig var en ny båt erstattet med Juvikingen. Tankene mine har ofte gått til akkurat denne båten; Mån tro hvor den er blitt av? Er den tatt vare på eller ligger den "henslengt" et sted og bare forfaller.

Dere kan sikkert spørre hvorfor jeg har tenkt så mye på akkurat denne båten, men det har sin grunn. Jeg har alltid vært interessert i båter og den dagen Juvikingen kom til Namsos var jeg selvfølgelig nede på brygga for å se på den. Mener å huske at den var pyntet med masse flagg. Jeg var 7 år den gangen og ofte dro jeg ned til brygga i håp om å få den store ære å fortøye båten. Dessverre for meg var det alltid voksne som var til stede, så "lille jeg" fikk aldri fikk utført den jobben. Men, jeg kunne se hvor flink styrmannen var som la båten så elegant til kai. Også var det den gromme lyden, den bråket mye og gikk jo veldig fort. Store bølger ble det også av den. (Tror det var mang en fortvilt småbåteier som fikk ødelagt båten sin av bølgene) Etter gjentatte ganger på brygga la nok personalet merke til meg. En dag kom maskinisten til meg, vi snakket litt sammen også fikk jeg tilbud om å komme ombord på "omvisning". Han tok meg med bl.a i styrhuset og motorrommet og jeg skal si det var en stolt gutt som gikk ut av båten den dagen. Jeg husker ikke navnet på maskinisten men mener han er fra Kolvereid. Etter hvert fikk jeg lov til å bli med på turer til Rørvik, ofte på "billigbillett". Det er blitt mange svippturer til Rørvik. Høydepunktet var den gangen jeg fikk være med helt til Leka. Da fikk jeg også lov til å styre båten men med kaptein Torsen trygt ved min side. Husker spesielt hurtigstyringen på båten som het "Tenfjord". På Leka tok mannskap og jeg inn på gjesterommet hos kjøpmann Pettersen.

Vel, dette er min historie om Juvikingen og det finnes sikkert mange flere. Jeg hadde bare så lyst å dele den med dere. Avslutningsvis har jeg et ønske, og det er å kunne komme ut til dere i Flatanger for å se båten en gang. Jeg ønsker dere lykke til med chartertrafikken og håper dere får mange fine turer med Juvikingen!


SVAR:
Innlegget er noe redigert. Takk for bildene.

Fredrik Adolfsen

::  8/6-2005 00:05   Ingen hjemmeside

E ser dokker ha kjøpt ny båt gratulere, så dokker får ha løkka tel mæ turan i sommer. Dæ ha no vøre artig å trefftest å hatt seg ein karsk. Dokker må ta dokker ein cruise tur nordover så vi får sjå ny båten.

Lillian

::  17/5-2005 14:55   Ingen hjemmeside

Gratulerer med dagen. Savne litt markedsføring fra dåkk gutter. Håper dåkk får mange fine turer i sommer. Trondheim e en trivelig by d å.

Yosef

::  17/4-2005 23:03   Ingen hjemmeside

Gratulerer med dagen Tina

julie

::  23/2-2005 19:59   Ingen hjemmeside

Gratulerer med dagen 23/2 pappa!! klæm

tor arne langdal

::  10/2-2005 16:43   Ingen hjemmeside

nåh?!? det bli da vel sjans te å sjå nybåtn fer ås som bur iiiiinnerst i besstafjorn å antakele? får tru dåkk te turn!

Karin Kvaløsæter

::  3/2-2005 21:42   Ingen hjemmeside

Gratulerer med ny båt. Passende navn! Gleder meg til å se den om ikke så lenge...

Ragnar Evensen

::  18/1-2005 11:12   Ingen hjemmeside

Gratulerer med ny båt! Dette så spennende ut - gleder meg til å se "Flatanger" i levvanes livet.

Rolf Evensen

::  17/1-2005 19:42   Ingen hjemmeside

Gratulerer med ny båt.
God tur videre, snakkes snart.

Per A Løfsnes

::  17/1-2005 16:10   Ingen hjemmeside

Hei.
Proft opplegg og bra side dere har laget.
Blir spennende å se nybåten når dere kommer til Flatanger.
God tur og hils alle omb.

Antall innlegg: 39

Eldre innlegg